Error message here!

Скрий

Close
0885 182 370

Често задавани въпроси

Какво Ви предлагаме? Професионалност!
Колко са месечните посещения във Вашия сайт ?
До този момент, месечно, платформата Official-portal.com има средно над 8 000 уникални посещения,което я прави отличен избор за реклама и оптимизиране на бизнеса Ви в интернет пространството.
Отговор
При изписване на ключови думи, свързани с дейността на бизнеса ни, в търсачката на Google, фирмата ни ще излиза ли на челни позиции чрез рекламното представяне в Official-portal.com?
Разбира се, това е възможно и се дължи на добре структурираната платформа Offcial-portal.com , която се съобразява с най – новите тенденции за оптимизация в Google.
Отговор
Необходими ли са ни Вашите услуги, след като вече имаме сайт и той се оптимизира в Google?
Нашите услуги Ви дават отлична възможност да направите едно голямо и полезно допълнение към външната SEO оптимизация на сайта Ви, от която той има непрекъснaтo нужда, за да се класира на все по - добри позиции в търсачката на Google.
Отговор
Заплащаме ли за поддръжката на рекламното ни представяне и можем ли сами да си я правим?
При използване на абонаментните ни планове, Вие получавате изцяло безплатна поддръжка на рекламното Ви представяне в Официален портал, през целия срок на ползване, като разбира се Ви даваме и възможност Вие сами да го правите посредством удобен административен панел.
Отговор
Каква е гаранцията, която получаваме, когато ползваме Вашите услуги и по какъв начин ни я подсигурявате?
При ползване на която и да е от нашите услуги Вие получавате 14 дневен гаранционен период, в който да отговорим на изискванията и очакванията Ви, в противен случай, инвестицията, която сте вложили в услугата, ще Ви бъде изцяло възстановена, като всичко това Ви подсигуряваме с предоставяне на оригинална документация, доказваща Вашите права по ползване на услугата и плащането, което сте извършили за нея – договор и фактура, подписани и подпечатани от наша страна.
Отговор
Може ли да получаваме статистика за услугите, които ползваме при Вас?
При интерeс от Ваша страна, ще Ви се предоставя напълно изчерпателна статистика за услугата, която сте избрали да ползвате, като може да я получавате на Вашия имейл адрес в края на всеки месец, в който услугата е активна.
Отговор
Ако за поддръжката разчитаме изцяло на Вас, какъв е периодът, в който се извършват промени по рекламното ни представяне, при заявка от наша страна и по какъв начин да Ви предоставяме новите материали за актуализиране на профила ни?
Периодът, необходим за актуализиране на данните Ви, при подадена от Вас заявка, е в рамките на 24 часа, като материалите, които желаете да актуализираме, може да изпратите на имейла, посочен в договора, предоставен от нас.
Отговор
Какво се случва с безплатната поддръжка, която ни предлагате, на услугата Google local Search, акo решим да преустановим партньорските ни взаимоотношения и изобщо какво губим, ако се откажем от Вашите услуги ?
При преустановяване на услугите, които ползвате при нас, Вие губите възможността да получите едно наистина добро представяне на фирмата Ви в интернет пространството.Ако сме създали и поддържали голям трафик към Вашата уеб страница, има опасност той да се намали ,при което външната Ви SEO оптимизация да понижи активността си и така да загубите позиции в търсачката на Google ,а при липсата на сайт - драстично да намалите Вашата популярност в интернет. Относно услугата Google local search - отчасти продължава да е активна, понеже е изградена посредством безплатна платформа на Google – Google My Business (Google Places), но поддръжката и оптимизирането ѝ от нашите сертифицирани експерти в областта, се преустановява, оставяйки на сигурно място във Ваши ръце.
Отговор
Какво общо има оптимизацията на сайта ни в Google с Официален Портал и какво можете да ни предложите?
Ползвайки услугите на Официален портал, подпомагате външната SEO оптимизация на сайта Ви в Google.Предлагаме на Вашето внимание една оптимизирана и структурирана със стил платформа , предоставяща голям кръг от възможности за ползване.Банерите в Официален портал дават възможност на всички посетители да достигнат до Вашия фирмен сайт или официалното Ви представяне в портала,което включва голям набор от варианти да представите дейността на Вашата фирма и предлаганите от нея продукти или услуги. С всичко това, ние гарантираме за качествена реклама и оптимизация на фирмата Ви в итернет пространството.
Отговор
Какви документи получаваме от Вас при заплащането на услугата, която сме избрали да ползваме ?
Предоставят Ви се оригинален договор, подписан и подпечатан от наше име, за услугата, която сте избрали да използвате и фактура за извършеното плащане от Ваша страна.
Отговор
Какво се изисква от нас след активиране на абонаментния план, който сме избрали да ползваме при Вас?
От Ваша страна е необходимо да ни предоставите всички материали (текст, снимки, ключови думи, с които желаете да ви откриват в търсачката на портала и Google, лого, което да използваме за представянето на фирмата Ви и др.),които са ни нужни да приложим и обработим за постигане на най-добри резултати.Ако нямате възможност да ни предоставите данните, от които имаме нужда,нашите експерти в различни области на брандирането ще направят всичко възможно да съдействат до най-малкия детайл.
Отговор
Получаваме ли някакви преференции, ако активираме няколко услуги едновременно или ползваме дадена услуга за период, по - дълъг от стандартния?
Разбира се. Като виждаме, че имате по-сериозен интерес, към това което Ви предлагаме, маркетинг отделът ни ще създаде за Вас по-добри условия и допълнителни преференции, от които ще останете доволни и приятно изненадани.
Отговор
Защо да изберем съвместна работа с Вас?
Ще се радвате на отлични резултати, които ще оставят във Вас приятното чувството на добре свършена работа, гарантирайки на 100% възвръщаемост на инвестициите, които сте вложили в реклама и оптимизация на Вашия бизнес, чрез нас. Внимателното ни отношение и подход към Вас, с което приемаме всяка възложена задача, ще Ви пренесе в една комфортна работна среда , където целта ни е да оправдаем Вашите очаквания и желания. Именно големият поток от посетители месечно (над 8000), правят услугите ни толкова атрактивни и полезни за Вас.
Отговор