112BG.COM - Информационни технологии

Разград, ул. Васил Левски №17

www.112bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 3404

112BG е динамично развиваща се компания. Висококачествена техника, многофункционален софтуер, бързо и качествено обслужване и добрите маниери на обслужващия персонал са една малка, но неизменна част от услугите, които адресираме до Вас. Нашият екип е млад и квалифициран. Ние приемаме всяка задача с ентусиазъм и като предизвикателство, в което можем ...Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ > 112BG.COM - Информационни технологии

Описание

112BG е динамично развиваща се компания. Висококачествена техника, многофункционален софтуер, бързо и качествено обслужване и добрите маниери на обслужващия персонал са една малка, но неизменна част от услугите, които адресираме до Вас.

Нашият екип е млад и квалифициран. Ние приемаме всяка задача с ентусиазъм и като предизвикателство, в което можем да покажем най - добрите си качества.Подходът ни е винаги индивидуален спрямо изискванията на клиента, с усет за стил и съобразен с конкретен бюджет. Принцип в работата ни е всички от нашия екип да бъдат отговорни към поетите задачи. За безпроблемно и навременно изпълнение на поетите от нас събития , ние разполагаме с голям и строго профилиран персонал. Това ни позволява да можем да отговорим на съвременните изисквания за качество. Нашите специалисти не са хамали, както често се случва в бранша. Всеки от тях е висококвалифициран и обучен в областта, за която е нает.

В

Прочети повече