"Sensi" | Производство на чорапи и чорапогащи, София

гр. София, бул. Сливница, №116

sensi-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 7130

Благодарение на своя екип, фирма А и Т 2004 ЕООД, скоро след появата си на пазара успява да се превърне в една от най-уважаваните фирми в България, поддържащи високо качество на произвежданите чорапи и чорапогащи, които се отличават с елегантност, моден дизайн, лукс и стил, съобразени с индивидуалните предпочитания на ... Виж повече
МОДА > ДАМСКО ОБЛЕКЛО > "Sensi" | Производство на чорапи и чорапогащи, София

Описание

Благодарение на своя екип, фирма А и Т 2004 ЕООД, скоро след появата си на пазара успява да се превърне в една от най-уважаваните  фирми в България, поддържащи високо качество на произвежданите чорапи и чорапогащи, които се отличават с елегантност, моден дизайн, лукс и стил, съобразени с индивидуалните предпочитания на клиентите и съвремените европейски изисквания. 

Пазарите на А и Т 2004 ЕООД към момента са съсредоточени в България и някои страни от Европейския съюз. Това са пазари, на които има платежоспособно търсене и има потенциал за развитие в изпълнение на фирмената стратегия. Фирмата прави собствено проучване на пазарните потребности и се стреми да реагира максимално адекватно на тях и да увеличи броя на своите търговски партньори. През последните години с бързи темпове нараства търсенето на фигурални чорапогащи във високия ценови сегмент, като едновременно с това нарастват изискванията към техния дизайн. 

Разпрос

Прочети повече