"Адапт Стил" ЕООД | Изработка, доставка и монтаж на дограма, Ихтиман

гр.Ихтиман, ул.Цар Освободител, №128

adapt-stil.com

Брой преглеждания на фирмата: 1101

Адапт Стил ЕООД е специализирана в комплексното обслужване на частни и корпоративни клиенти чрез професионална консултация, изработка, доставка и монтаж на богата гама от продукти и услуги. Всички продукти, които предлагаме са на утвърдени производители с доказан произход, гарантиращ дълголетие и надеждност. Избирайки Адапт Стил, Вие си осигурявате коректен партньор ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ДОГРАМА > "Адапт Стил" ЕООД | Изработка, доставка и монтаж на дограма, Ихтиман

Описание

Адапт Стил ЕООД е специализирана в комплексното обслужване на частни и корпоративни клиенти чрез професионална консултация, изработка, доставка и монтаж на богата гама от продукти и услуги. Всички продукти, които предлагаме са на утвърдени производители с доказан произход, гарантиращ дълголетие и надеждност. Избирайки Адапт Стил, Вие си осигурявате коректен партньор и отличен краен резултат.

За да гарантираме високо качество на Вашата нова дограма, ние Ви осигуряваме професионален монтаж, извършен в кратък срок. За всички наши продукти и услуги получавате дългодишна гаранция за качество и безпроблемна функционалност.

Свържете се с наш консултант, за да получите повече информация за продуктите и услугите, които предлагаме и да Ви помогне да направите оптималното решение за Вашия проект.

Ние избрахме за Вас материали на водещи световни производители.

  • Профили на фирмите: REHAU, VEKA, Profilink;
  • Обков на фирмите: SIEGENIA,
Прочети повече

Работно време

Понеделник: почивен ден

Вторник: 09:30 - 17:00 

Сряда: 09:30 - 17:00 

Четвъртък: 09:30 - 17:00 

Петък: 09:30 - 17:00 

Събота: 09:30 - 12:30 

Неделя: почивен ден