AGENTA - Обществена пералня и химическо чистене, Добрич

Добрич, бул. 25-ти септември 62, пл. Тракийски

Брой преглеждания на фирмата: 5257

Фирма Аджента работи с индивидуален подход в услуга на Вас. Съобразяваме се и изпълняваме изискванията дори на най-взискателните ни клиенти. Докозатилство за нашата безупречна работа са нашите дългогодишни клиенти в областта на хотелиерството, ресторантьорството, СПА центровете, фризьорските салони, много частни клиенти, фирми в областта на производството и др. Използваме най-добрите ... Виж повече
УСЛУГИ > ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ > AGENTA - Обществена пералня и химическо чистене, Добрич

Описание

Фирма Аджента работи с индивидуален подход в услуга на Вас. Съобразяваме се и изпълняваме изискванията дори на най-взискателните ни клиенти.

Докозатилство за нашата безупречна работа са нашите дългогодишни клиенти в областта на хотелиерството, ресторантьорството, СПА центровете, фризьорските салони, много частни клиенти, фирми в областта на производството и др. Използваме най-добрите професионални препарати за пране, омекотяване, допълнитевно ароматизиране, както и припарати, предназначени за премахване на петна от храна, ръжда, кръви и др. Това ни гарантира перфектно качество всеки път, с което очароваме клиентите си вече наколко години. Гаранция за чистота, свежест и дългогодишна употреба на Вашите дрехи, ризи, панталони, якета, лично и работно облекло, постелъчно бельо - чаршафи, завивки, одеала, шалтета; хавлии, пердета, завеси, губери, карета, покривки, салфетки, престилки, автотапицери и др.Доставка на места удобни за клиента.

Прочети повече

Работно време

Понеделник - Петък
07:30 - 19:00
Събота
08:30 - 16:00