"АЙ БИ ДЖИ ПЛАСТ" ООД | Монтаж на дограма, Варна

гр. Варна, бул. Атанас Москов

ibg-plast.bg

Брой преглеждания на фирмата: 1362

Като част от групата, Ай Би Джи - Пласт ООД е постоянно ангажирана с изработка и монтаж на дограмите за собственото си строителство, където има реализирани хиляди квадратни метри врати и прозорци, които се увеличават всеки ден. Освен за собствено строителство, Ай Би Джи - Пласт ООД изработва и монтира ... Виж повече
СТРОИТЕЛСТВО > ДОГРАМА > "АЙ БИ ДЖИ ПЛАСТ" ООД | Монтаж на дограма, Варна

Описание

Като част от групата, Ай Би Джи – Пласт ООД е постоянно ангажирана с изработка и монтаж на дограмите за собственото си строителство, където има реализирани хиляди квадратни метри врати и прозорци, които се увеличават всеки ден. Освен за собствено строителство, Ай Би Джи – Пласт ООД изработва и монтира дограми както за обекти на други строителни фирми, така и дограми за частни домакинства.

Нашата мисия е да повишим сградната енергийна ефективност на бизнеса и домакинствата, чрез производство и монтаж на висококачествена, енергоспестяваща дограма. Стараем се да предлагаме едни от най-ниските цени на пазара, в което може да се убедите сами.

В качеството си на ОТОРИЗИРАН ПАРТНЬОР на REHAU, Ай Би Джи – Пласт Ви гарантира спазването на всички технологични изисквания при изработката и монтажа на дограмата.

Утрешното качество, избрано днес!

Следваме мотото – Утрешното качество, избрано днес!, з

Прочети повече