Ай Ти Си | Охранителна фирма Самоков

гр.Самоков, ул.Абаджийска 7

Брой преглеждания на фирмата: 2127

СОТ ITS е първата лицензирана фирма за техническа и физическа охрана в град Самоков и община Самоков. СОТ ITS покрива изключително голям район от Стената на Язовир Искър, както и района на к.к. Боровец. За спокойствието на нашите клиенти освен екипите в града сме установили денонощни автопатрули в районите на ... Виж повече
УСЛУГИ > ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ > Ай Ти Си | Охранителна фирма Самоков

Описание

СОТ ITS е първата лицензирана фирма за техническа и физическа охрана в град Самоков и община Самоков. СОТ ITS покрива изключително голям район от Стената на Язовир Искър, както и района на к.к. Боровец. За спокойствието на нашите клиенти освен екипите в града сме установили денонощни автопатрули в районите на в.з. Щъркелово Гнездо, в.з. Мечката, с. Мала Църква, с. Белчин Бани и к.к. Боровец.

Тази година СОТ ITS празнува своя 10-годишен юбилей, през тези години работехме като лоялен партньор за своите клиенти и днес сме една от най-бързо развитите и доказани на пазара фирми.

СОТ ITS притежава дългогодишен опит в оборудването на обекти със сигнално охранителна техника, нейната поддръжка и извършването на денонощна охрана с дежурен център и въоръжени автопатрули оборудвани с GPS-система.

На своите клиенти СОТ ITS предлага охрана, техническа поддръжка и сервиз, едногодишна застраховка на обектите, физическа охрана, изграждане на видеонаблюдение, пожароизвес

Прочети повече