Аякс - Месо и колбаси

София, бул. Симеоновско шосе 72

www.ajax.bg

Брой преглеждания на фирмата: 5097

Започнахме през далечната 1995 г. ,когато основахме първата ни фирма за отглеждане и угояване на специална селекция прасета. Утвърдихме се във времето като най-големият производител на живи прасета в България. Затова "Аякс" се грижи за постоянното високо качество на своите суровини и следи изкючително прецизно контрола над всички производствени звена. ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МЕСО > Аякс - Месо и колбаси

Описание

Започнахме през далечната 1995 г. ,когато основахме първата ни фирма за отглеждане и угояване на специална селекция прасета. Утвърдихме се във времето като най-големият производител на живи прасета в България. Затова “Аякс” се грижи за постоянното високо качество на своите суровини и следи изкючително прецизно контрола над всички производствени звена.

През април 2015 празнуваме 20 години професионално и безкомпромисно отношение към свинското месо. През годините успяхме да наложим висок стандарт и точна философия. Вярваме,че клиентът е най-верния ориентир за качеството на продукцията. И затова нашето свинско месо е винаги добре отгледано, селектирано, прясно охладено и винаги натурално.