"Айс Къмпани" ЕООД | Вендинг автомати, кафе, лед и ледени скулптури, Пловдив

гр. Пловдив, ул. Полковник Сава Муткуров, №53

icecompany.info

Брой преглеждания на фирмата: 5196

Фирма Айс Къмпани е основана през 2002 г., като специализира в продажба на кафе, продажба и монтаж на вендинг автомати с различни конфигурации, както и с производство на лед и ледени скулптури. Айс Къмпани притежава офиси, магазин и склад на територията на град Пловдив. От 2015 година е официален представител ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МОНТАЖ > "Айс Къмпани" ЕООД | Вендинг автомати, кафе, лед и ледени скулптури, Пловдив

Описание

Фирма Айс Къмпани е основана през 2002 г., като специализира в продажба на кафе, продажба и монтаж на вендинг автомати с различни конфигурации, както и с производство на лед и ледени скулптури. Айс Къмпани притежава офиси, магазин и склад на територията на град Пловдив.

От 2015 година е официален представител на кафе „Vero” за България. От същата година пуска на пазара и собствена марка кафе „Grande Amore” по своя рецепта.

Вендинг автоматите, предлагани от фирмата, са на извести марки, качествени и икономични. За поддръжката им е осигурен екип от специалисти и сервизна база. Част от фирмите производители на този тип машини са Spring, Gran Matino, Kikko, Zenith и Zeta.

Ледът се произвежда по специална технология от двойно филтрирана, екологично чиста вода и отговаря на изискванията на българския държавен стандарт.