Ахинора - Магазин за златна бижутерия, Сливен

Сливен, бул. Цар Освободител 35

www.ahinora.net

Брой преглеждания на фирмата: 9797

Златна Бижутерия Ахинора е създадена през 1991г., като за всичките тези 26 години от съществуването си се утвърждава с изключителният си професионализъм, естетика и творчество, които доставя на своите партньори и клиенти. Бижутата с марката Ахинора се характеризират с уникален дизайн и могат да бъдат изработени по модел на клиента, ... Виж повече
МАГАЗИНИ > БИЖУТЕРИЯ > Ахинора - Магазин за златна бижутерия, Сливен

Описание

Златна Бижутерия Ахинора е създадена през 1991г., като за всичките тези 26 години от съществуването си се утвърждава с изключителният си професионализъм, естетика и творчество, които доставя на своите партньори и клиенти. 

Бижутата с марката Ахинора се характеризират с уникален дизайн и могат да бъдат изработени по модел на клиента, снимка, както и по избор от каталог. Бижутерията дава възможност за обмен на злато, както и да се отремонтрира по най-високи технологии Вашето бижу. Една малка част от богатата гама с която разполага Ахинора са: сватбени халки, пръстени, висулки, верижки, гривни, брошки и всякакъв тип и вид бижута със злато, сребро, скъпоценни и полускъпоценни камъни.

 

Заповядайте в Бижутерия Ахинор,а където ще създадем Вашето уникално бижу.