АКТ БЮТИ Студио ООД - Салон за красота, София

София, ул. Владайска 95

www.actbeauty.com

Брой преглеждания на фирмата: 4159

"АКТ БЮТИ студио" ООД създаде своя Студиен център за козметика, антицелулитни програми и терапии през 2004 г. С натрупаният си опит в областта козметиката и лечението на целулит, специалистите от студиото създадоха широка гама от програми и процедури. Всяка една от тях със своята уникалност и разнообразие доставя неотразимо изживяване, ... Виж повече
УСЛУГИ > САЛОНИ ЗА КРАСОТА > АКТ БЮТИ Студио ООД - Салон за красота, София

Описание

"АКТ БЮТИ студио" ООД създаде своя Студиен център за козметика, антицелулитни програми и терапии през 2004 г.
С натрупаният си опит в областта козметиката и лечението на целулит, специалистите от студиото създадоха широка гама от програми и процедури. Всяка една от тях със своята уникалност и разнообразие доставя неотразимо изживяване, удоволствие и разбира се отлични резултати.


Извършват се антицелулитни и релаксиращи масажи с мед и шоколад, терапии с "Velasmuuth"- вакуум с биполар, RF - радиочестотен лифтинг и 650nm лазер, триполар, кавитация, целутрон, микро сауна. Процедури "Фанго"- кална маска с кафави водорасли и минерали, "Парафанго", вибро-вакуум процедури в комбинация с целутрон. 
В салона се предлагат козметични процедури за лице и тяло, кола маска, фотоепилация и фототерапии, кислородна мезотерапия и инхалация. 
Тук се предлагат козметични процедури за лице, трип

Прочети повече