Алфатур Благоевград - Туристическа агенция, Благоевград

Благоевград, ул. Крали Марко 4

www.alfatour-bl.com

Брой преглеждания на фирмата: 2814

Ние сме неголям екип от високо квалифицирани специалисти в туризма за групови и индивидуални пътувания. Туристическа агенция "Алфатур" се управлява от Здравка Чимева - дипломиран специалист с богат опит в областта на вътрешния и международен туризъм, хотелиерството и туристическото обслужване. Имаме удоволствието да Ви представим нашите туристически програми и услуги, ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ > Алфатур Благоевград - Туристическа агенция, Благоевград

Описание

Ние сме неголям екип от високо квалифицирани специалисти в туризма за групови и индивидуални пътувания. Туристическа агенция "Алфатур" се управлява от Здравка Чимева - дипломиран специалист с богат опит в областта на вътрешния и международен туризъм, хотелиерството и туристическото обслужване.

Имаме удоволствието да Ви представим нашите туристически програми и услуги, актуална информация, която ще бъде полезна за Вашето пътуване, за Вашата почивка или свободно време.

Предлагаме голямо разнообразие от индивидуални групови туристически услуги, застраховки, хотелска резервация по целия свят, екскурзоводски услуги, превод и легализация на документи. Ще Ви предложим точно това, което искате, ще Ви разкажем за нови възможности, ще Ви помогнем да се чувствате чудесно, като осъществите плановете си за пътуване.

Работно време

Понеделник - Петък  - 08:00 - 17:30                   
Събота - 09:00 -14:00