ANFARIS KING - Развъдник за родословни чихуахуа, Варна

Варна

www.anfarisking.blogspot.co.uk

Брой преглеждания на фирмата: 4012

Развъдник за родословни чихуахуа "Anfaris King" е официално регистриран в FCI и BRFK и е член на "Чихуахуа клуб - България". Нашите чихуахуа са наследници на елитни кръвни линии в Европа. Стремим се чрез добра селекция да постигнем високо качество на произведените чихуахуа в развъдник Anfaris King. За това направихме ... Виж повече
ДРУГИ > РАЗВЪДНИЦИ > ANFARIS KING - Развъдник за родословни чихуахуа, Варна

Описание

Развъдник за родословни чихуахуа „Anfaris King” е официално регистриран в FCI и BRFK и е член на "Чихуахуа клуб - България". 

Нашите чихуахуа са наследници  на елитни кръвни линии в Европа. 
Стремим се чрез добра селекция да постигнем високо качество на произведените чихуахуа в развъдник Anfaris King. За това направихме всичко възможно, за да притежаваме чихуахуа с отлични родословия, които да поставят началото на нашата работа. Те живеят при нас като членове на семейството ни в домашни условия и са непрекъснато с нас, и в празник, и в делник.

Чудесно е да видиш много весело размахани опашки и вдигнати лапички, които те посрещат, когато се прибираш у дома. Представяме се отлично на изложби, стремейки се да оправдаем очакванията на всички развъдчици, които са ни гласували доверие и са ни поверили едни от най-добрите си чихуахуа. 

Прочети повече