Архитектурно бюро Любомирски, Велико Търново

Велико Търново, ул. Поп Харитон 1

www.lubomirskiarch.com

Брой преглеждания на фирмата: 4180

В наше лице ще намерите както коректен партьор, пълен с идеи, но и доверен екскурзовод в страната наречена Архитектурни услуги и проектиране. Нашият многогодишен опит, създадени реноме и контакти ще Ви помогнат да реализирате бързо и беапроблемно Вашите идеи и намерения. Услуги ИДЕЙНИ ПРОЕКТИ Работим по изготвянето на идейни проекти ...Виж повече
УСЛУГИ > ПРОЕКТИРАНЕ > Архитектурно бюро Любомирски, Велико Търново

Описание

В наше лице ще намерите както коректен партьор, пълен с идеи, но и доверен екскурзовод в страната наречена Архитектурни услуги и проектиране. Нашият многогодишен опит, създадени реноме и контакти ще Ви помогнат да реализирате бързо и беапроблемно Вашите идеи и намерения.

Услуги

  • ИДЕЙНИ ПРОЕКТИ

Работим по изготвянето на идейни проекти по задание на инвеститора. Нужно е само да ни опишете и изпратите данни за реализацита на Вашите идеи, а ние ще Ви помогнем в доразвиването им.

  • ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЕКТИ

Това е същинската и основна наша дейност. В тясно взаимодействие с компетентните и лицензирани за целта специалисти изготвяме технически проекти във всички изисискуеми за съответната категория обект части.

  • ДРУГИ УСЛУГИ

Независимо, че фокусът ни на дейност са услугите по изготвяне на идейни проекти и техническо проектиране, ние поемаме ангажимента да осигурим изпълнени

Прочети повече