Ауренте ООД - Декоративни бои и мазилки, Бургас

Бургас, ул. Сливница 53

www.aurente.com

Брой преглеждания на фирмата: 5576

Фирма " Ауренте" ООД е официален представител на световноизвестните марки RIVEDIL, GIORGIO GRAESAN & FRIENDS, VALPAINT, LOGGIA, VECHRO. В шоурума на фирмата ще откриете най- голямото разнообразие от декоративни бои и мазилки, едноцветни бои, бои за метал, бои и лакове за дърво,покрития за бетон и камък и много специализирани продукти. ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > БОИ И ЛАКОВЕ > Ауренте ООД - Декоративни бои и мазилки, Бургас

Описание

Фирма „ Ауренте“ ООД е официален представител на световноизвестните марки RIVEDIL, GIORGIO GRAESAN & FRIENDS, VALPAINT, LOGGIA, VECHRO.
 

В шоурума на фирмата ще откриете най- голямото разнообразие от декоративни бои и мазилки, едноцветни бои, бои за метал, бои и лакове за дърво,покрития за бетон и камък и много специализирани продукти.
 

Богатото разнообразие на интериорни и екстериорни продукти могат да бъдат решение за всяка една частна или обществена сграда.
 

При нас ще получите професионална консултация за избора на цветове и декоративни ефекти отговарящи на Вашите изисквания и предназначението на обекта. Ние си сътрудничим с доказани имена в архитектурата, интериорния дизайн, строителството и довършителните работи и можем да Ви бъдем полезни в цялостното изпълнение и оформление на Вашия дом, офис, хотел.


Ние предлагаме и изп

Прочети повече