Автокомплекс Бова ЕООД - Официален вносител на Опел, Бургас

Бургас, бул. Проф. Яким Якимов 3

www.opel-burgas.com

Брой преглеждания на фирмата: 3510

Фирма БОВА ЕООД е един от най-динамично развиващите се дилъри на General Motors Southeast Europe, член е на Съюзът на вносителите на автомобили в България (СВАБ). Модерният автокомплекс, включващ шоурум и сервиз, е оборудван по условията на фирмите производители и сертифициран по ISO 9001. Фирмата предлага пълния спектър от услуги ... Виж повече
АВТОМОБИЛИ > АВТОКОМПЛЕКСИ > Автокомплекс Бова ЕООД - Официален вносител на Опел, Бургас

Описание

Фирма БОВА ЕООД е един от най-динамично развиващите се дилъри на General Motors Southeast Europe, член е на Съюзът на вносителите на автомобили в България (СВАБ). Модерният автокомплекс, включващ шоурум и сервиз, е оборудван по условията на фирмите производители и сертифициран по ISO 9001. Фирмата предлага пълния спектър от услуги по продажба, сервизно и техническо обслужване на автомобилите, гаранционни и следгаранционни ремонти, оригинални резервни части и аксесоари, посредничество при банков автокредит и застраховане, лизинг, финансови консултации, обратно изкупуване (trade in), удължаване на фабричната гаранция.

За периода, през който развива дейност, БОВА ЕООД успя да спечели доверието на многобройни клиенти от Бургас и региона. Във фирмата работи млад и креативен екип от специалисти с доказан професионален опит.

Работно време

Понеделник - Събота
09:00 - 18:00