БАКАЛОВ - 2002 ЕООД - Хотел, Баня

Баня, ул. Липите 22А

www.bakalov2002.com

Брой преглеждания на фирмата: 5218

Град Баня , Пловдивско, известен повече като Карловски минерални бани , се намира на 12 км. южно от Карлово , на 45 км. северно от Пловдив и на 12 км. североизточно от град Хисар. Климатът е преходноконтинентален . Лятото е приятно горещо , а зимата - мека и кратка . ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > БАКАЛОВ - 2002 ЕООД - Хотел, Баня

Описание

Град Баня , Пловдивско, известен повече като Карловски минерални бани , се намира на 12 км. южно от Карлово , на 45 км. северно от Пловдив и на 12 км. североизточно от град Хисар.

Климатът е преходноконтинентален . Лятото е приятно горещо , а зимата – мека и кратка . Есента е по -продължителна от пролетта. Средната годишна температура е 11.5 градуса.

Минералните води са хипертермални , слабоминерализирани с висока алкална реакция. Използват се за балнеопроцедури и питейно лечение.

Курорта разполага и с лечебна кал - землист торф, пропит с минерална вода , богат на неорганични вещества с ценни лечебни свойства.


Лекуващите се в база “Строител” ползват балнеолечебни процедури /басейн или вана/ , електро и светлолечение , включени в цената на нощувките. Отделно срещу заплащане могат да ползват сауна , лечебен масаж, ултразвикова терапия и подводен масаж /тангентор/. Всички тези процедурни кабинети са разк

Прочети повече