Баня и Декора - Обзавеждане за баня

с. Новачене

www.baniadecora.com

Брой преглеждания на фирмата: 4266

Баня и Декора е българо-испанска фирма с сновна дейност - производство, внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане на баня. Баня и Декора е производител на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ и PVC. Единствени вносители сме на алуминиев профил с цвят венге, който ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИНТЕРИОР > Баня и Декора - Обзавеждане за баня

Описание

Баня и Декора е българо-испанска фирма с сновна дейност - производство, внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане на баня.

Баня и Декора е производител на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ и PVC. Единствени вносители сме на алуминиев профил с цвят венге, който използваме за производството на душ кабини и паравани. Обкова на мебелите за баня както и на душ кабините е внос от Испания. Единствен производител сме на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ, предназначени изцяло за инвалиди. Тези продукти са специализирани и са отговарящи на Европейските стандарти. Изработени са за лесно манипулиране и самостоятелно обслужване на потребителя - инвалид, без ограничения на инвалидната количка.

Баня и Декора е единствен вносител за България на испанската

Прочети повече