БАНСКО-СПОРТ ООД - Ски училище, Банско

Банско, ул. Найден Геров 5

www.banskosport.com

Брой преглеждания на фирмата: 3178

От своето създаване през 1992 година, Банско - Спорт ООД предлага широк спектър от местни и международни туристически услуги, ски училище, планинско катерене за напреднали и спортисти, турове с коне, велосипедни турове и други дейности на открито. Основна част от дейността ни е свързана с високопланинския туризъм, ски-турове и обучение ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > СКИ ТУРИЗЪМ > БАНСКО-СПОРТ ООД - Ски училище, Банско

Описание

От своето създаване през 1992 година, Банско - Спорт ООД предлага широк спектър от местни и международни туристически услуги, ски училище, планинско катерене за напреднали и спортисти, турове с коне, велосипедни турове и други дейности на открито.

Основна част от дейността ни е свързана с високопланинския туризъм, ски-турове и обучение в многообразни ски-техники, както и ски училище в Банско. Ние предлагаме индивидуални и групово обучение от професионални планински водачи и ски-инструктори.

През зимния сезон Банско предлага идеални условия за ски и други рекреационни зимни спортове. Ние в Банскоспорт можем да ви помогнем да се насладите изцяло на това изобилие от възможности, като ви осигурим ски училище, ски под наем и реномиран ски сервиз в Банско.

Разполагаме с модерна екипировка за ски и сноуборд на фирмите HEAD и DYNASTAR. Ски и сноуборд обувките се изсушават и дезинфекцират ежедневно

Прочети повече

Работно време

от Понеделник до Неделя
от 7:30 - 18:30 часа