"Бел Ами" | Дамска мода, Бургас

Бургас, ул "Фердинандова" 44

www.belami.bg

Брой преглеждания на фирмата: 3738

www.belami.bg e български сайт, предлагащ български дрехи на известни марки дамски дрехи с елегантна визия и изключително качество на материите. Предлаганите, от нас, модели са подходящи, както за офис облекло, така и за ежедневието. Разнообразието от бизнес дрехи, вечерни и коктейлни рокли се балансира с ежедневни панталони, разкроени ризи, рокли ... Виж повече
МАГАЗИНИ > ОНЛАЙН МАГАЗИНИ > "Бел Ами" | Дамска мода, Бургас

Описание

www.belami.bg e български сайт, предлагащ български дрехи на известни марки дамски дрехи с елегантна визия и изключително качество на материите. Предлаганите, от нас, модели са подходящи, както за офис облекло, така и за ежедневието. Разнообразието от бизнес дрехи, вечерни и коктейлни рокли се балансира с ежедневни панталони, разкроени ризи, рокли и спортни облекла. Уникалното при моделите е това, че се предлагат в лимитирани серии, като това прави всяка една дреха още по-ценна за гардероба на всяка жена.

www.belami.bg е синоним на добрия външен вид и изключителен вкус за мода. Популярността ни на пазара се дължи на усета за елегантност в дамаската мода.

Сайтът ни е един уникален проект, създаден да улесни достъпа до луксозните дрехи и да направи придобиването на тези "бижута" много по-бързо и с по-малко усилия. 

Намаленията и отстъпкит

Прочети повече