Билка Лайфстайл ООД - Козметични и хигиенно-профилактични продукти

ул.Ботко Войвода 14

www.bilkalifestyle.com

Брой преглеждания на фирмата: 4778

Следвайки неизменния стремеж на всеки човек към запазване здравето и естествената красота, както и съвременните тенденции за развитие на природосъобразна козметика, философията на компанията се гради и базира на основни принципи: Създаваме изключителна българска колекция от качествени козметични продукти, в които самите ние вярваме и харесваме! Внимателно подбираме съставките, с ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ > Билка Лайфстайл ООД - Козметични и хигиенно-профилактични продукти

Описание

Следвайки неизменния стремеж на всеки човек към запазване здравето и естествената красота, както и съвременните тенденции за развитие на природосъобразна козметика, философията на компанията се гради и базира на основни принципи:

  • Създаваме изключителна българска колекция от качествени козметични продукти, в които самите ние вярваме и харесваме!

  • Внимателно подбираме съставките, с цел постигане на ефективност и очакван резултат, посредством баланс и хармонична синергия между уникалните качества на българските природните съставки и най-новите достижения на високите технологии!

  • Не допускаме компромиси и сме отговорни пред потребителите си, като им гарантираме високо и стабилно качество на произвежданите продукти, осигурявайки строг контрол и стриктно спазване на изискванията и Добрата производствена практика!

  • Стараем се да предлагаме на българските потребители високо качествени съвременни и е

Прочети повече