Боряна Тотева | Жената Скенер, София

гр.София, бул.България №98

Брой преглеждания на фирмата: 1257

Боряна Тотева е научно признат ясновидец, окултист и нумеролог с множество престижни награди на световно равнище, както и дипломиран нумеролог. Тя е наричана "жената-скенер" поради способностите си да вижда човешката аура и да се справя успешно с всякакъв вид негативни енергийни въздействия. Маг Боряна твори чудеса за своите посетители със ... Виж повече
УСЛУГИ > ЯСНОВИДСТВО > Боряна Тотева | Жената Скенер, София

Описание

Боряна Тотева е научно признат ясновидец, окултист и нумеролог с множество престижни награди на световно равнище, както и дипломиран нумеролог.

Тя е наричана „жената-скенер“ поради способностите си да вижда човешката аура и да се справя успешно с всякакъв вид негативни енергийни въздействия.

Маг Боряна твори чудеса за своите посетители със славянските си и карибски ритуали, както и с восъколеенето, което тя извършва по най-древен метод – етруският.

Със силата на мисълта, зарежда положително човека, променя взамоотношенията му с другите, разрешава всякакви проблеми в любовта, брака и бизнеса. Съдбовните й и бизнес прогнози са винаги безпогрешни.

Боряна въздейства положително дори при зависимости, всякакви психологически проблеми и безплодие.