Браян Комерс ООД - Оборудване за детски паркове, Бургас

Бургас, ул. Индустриална 2

www.brayancommerce.com

Брой преглеждания на фирмата: 4479

Браян Комерс ООД е официален представител за България на водещата в областта на производството на автомати и детски люлки за увеселителни паркове италианска фирма Luca S.r.l. Luca S.r.l. е компания, основана през 1985г. и се е превърнала в лидер в производството на автомати и детски люлки за увеселителни паркове, както ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ОБОРУДВАНЕ ЗА ПАРКОВЕ > Браян Комерс ООД - Оборудване за детски паркове, Бургас

Описание

Браян Комерс ООД е официален представител за България на водещата в областта на  производството на автомати и детски люлки за увеселителни паркове италианска фирма Luca S.r.l.
Luca S.r.l. е компания, основана през 1985г. и се е превърнала в лидер в производството на  автомати и детски люлки за увеселителни паркове, както и нужните за тях консумативи.
Със съдействието на нашите партнъори от Италия  вече две години предлагаме на българския пазар продукти и оборудване за детски кътове, площадки и центрове. Нашите продукти осигуряват съвременни атрактивни решения, които могат да бъдат част от вътрешни и външни пространства за детски и семейни центрове в хотели, ресторанти, търговски центрове   комплекси , паркове, градини и заведения.

Предлагаме както за съвместна експлоатация, така и за продажба следните основни групи машини: вендинг автомати, детски люлки, игри с откуп, джаги, машини за стикери и татуировки и крано

Прочети повече