БУЛБИОКЕМ ЕООД - Бои, лакове, Габрово

Габрово, ул. Малчика 4

www.bulmat-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4132

Продуктовата структура на фирмата обхваща широка гама вододисперсионни бои и покрития на база алкидни, алкид-уретанови, полиуретанови, винилхлоридни, акрилни, епоксидни, хлоркаучукови и други видове смоли. Продуктите се произвеждат със висококачествени суровини от водещи европейски и американски производители. Дружеството разполага със собствена производствена база оборудвана със модерни инсталации и ресурси за обслужване ...Виж повече
ТЪРГОВИЯ > БОИ И ЛАКОВЕ > БУЛБИОКЕМ ЕООД - Бои, лакове, Габрово

Описание

Продуктовата структура на фирмата обхваща широка гама вододисперсионни бои и покрития на база алкидни, алкид-уретанови, полиуретанови, винилхлоридни, акрилни, епоксидни, хлоркаучукови и други видове смоли. Продуктите се произвеждат със висококачествени суровини от водещи европейски и американски производители.

Дружеството разполага със собствена производствена база оборудвана със модерни инсталации и ресурси за обслужване на работния цикъл от доставката на суровини до реализиране на готовата продукция. 

Ние държим на провежданата политика относно качеството и контрола на входящите суровини и изходящата продукция. Служителите притежават професионална квалификация и иновативно мислене, които допринасят за търговска политика изцяло ориентирана в услуга и удоволетворяване на изискванията на клиента. 

БУЛБИОКЕМ ЕООД осигурява специализирана консултация при избор на покритие в зависимост от нуждите на клиента, гаранция за продуктите и кратки срокове

Прочети повече