CINÉ GRAND, София

София, бул. Арсеналски 2, City Center Sofia

www.cinegrand.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4323

CINÉ GRAND е глобална филмова компаня, оснавана през юни, 2010 г. от специалисти в развлекателната индустрия с повече от шест десетилетия опит в изпълнението, разработването и управлението на мултиплекси. CINÉ GRAND се свързва на световно ниво с марките "Cine Grand", "Grand Cinemas" и "My Cinemas". Нашата мисия е да станем ... Виж повече
ХОБИ > КИНА > CINÉ GRAND, София

Описание

CINÉ GRAND е глобална филмова компаня, оснавана през юни, 2010 г. от специалисти в развлекателната индустрия с повече от шест десетилетия опит в изпълнението, разработването и управлението на мултиплекси. CINÉ GRAND се свързва на световно ниво с марките "Cine Grand", “Grand Cinemas” и “My Cinemas".

Нашата мисия е да станем любимо място на нашите клиенти за гледане на филми и други забавления. Ангажирали сме се да се превърнем в предпочитана и печеливша компания за филмово забавление чрез предлагането на истинска стойност срещу парите на нашите клиенти - с новаторски дизайн, разнообразни продуктови предложения и засилено и последователно предоставяне на услуги по начин, създаващ изключително преживяване на нашите клиенти.