Дан-Теа Травел - Туристическа агенция, София

София, ул. Юрий Венелин 10

www.danteatravel.com

Брой преглеждания на фирмата: 3325

"ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ" притежава Удостоверение за Туроператорска дейност № 00405 и за Турагентска дейност № 00406 издадени от Министерство на икономиката. Един от учредителите на Българската асоциация на туристическите агенции с активен принос за евроинтеграцията на българина повече от десетилетие. В Контролния съвет на БАТА участва управителя на ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ - ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ > Дан-Теа Травел - Туристическа агенция, София

Описание

“ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ” притежава Удостоверение за Туроператорска дейност № 00405 и за Турагентска дейност № 00406 издадени от Министерство на икономиката. 

Един от учредителите на Българската асоциация на туристическите агенции с активен принос за евроинтеграцията на българина повече от десетилетие. В Контролния съвет на БАТА участва управителя на ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ - г-жа Евелина Генкова-Рачева.

От 1994г. "ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ" е със собствена агентура - “ДАНТЕА ВИП”, член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), предлагаща резервации и продажба на самолетни билети за цял свят.

ДАН-ТЕА ТРАВЕЛ” е представител за България на 5 от най-популярните и най-добрите хотелски резервационни системи в света:
- английската Gulliver’s<

Прочети повече