ДЕКОВИС ООД - Производство на месо и месни продукти, Благоевград

Благоевград, Покровнишко шосе

www.dekovis.com

Брой преглеждания на фирмата: 3434

Ние от ДЕКОВИС ООД сме СПЕЦИАЛИСТИ в месото и имаме повече от 15 години трайно присъствие на българския пазар в производството, търговията на едро и дребно, и доставката на месо и месни заготовки. Политиката ни е насочена към производство на месни продукти и разфасовки с гарантирана хранителна безопасност и постоянно ...Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > МЕСО > ДЕКОВИС ООД - Производство на месо и месни продукти, Благоевград

Описание

Ние от ДЕКОВИС ООД сме СПЕЦИАЛИСТИ в месото и имаме повече от 15 години трайно присъствие на българския пазар в производството, търговията на едро и дребно, и доставката на месо и месни заготовки.
Политиката ни е насочена към производство на месни продукти и разфасовки с гарантирана хранителна безопасност и постоянно качество.

Успехът ни се дължи на съвременни методи на управление, нови технологии и оборудване, високо квалифициран екип.

Ние държим на високото качество на своите продукти. Мотивирани сме да отговорим на изискванията и на най-взискателните си клиенти. Вярваме, че качеството на крайния продукт в голяма степен се определя от входната суровина.
Ето защо работим без компромис, само с утвърдени доставчици с традиции в отглеждането на животни от елитни породи. Дейността на компанията отговаря изцяло на високите европейски стандарти за отрасъла.

Работно време

Понеделник - Неделя
09:00 - 19:00