Детска кухня Ози, София

София, Студентски град, бл. 54А

www.ozi-food.com

Брой преглеждания на фирмата: 3282

Нашата мисия е да улесняваме семействата и детските заведения в съставянето на разнообразно и здравословно меню и приготвянето на качествена храна за всички възрасти. За деца от 1 до 1,5 (пасирана) и от 1,5 до 3 г. предлагаме стандартно меню и диетичнo меню при алергии към белтъка на кравето мляко ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ > Детска кухня Ози, София

Описание

Нашата мисия е да улесняваме семействата и детските заведения в съставянето на разнообразно и здравословно меню и приготвянето на качествена храна за всички възрасти.

За деца от 1 до 1,5 (пасирана) и от 1,5 до 3 г. предлагаме стандартно меню и диетичнo меню при алергии към белтъка на кравето мляко и морковите. За деца от 3 до 7 г. и за възрастни предлагаме отделно меню.

Приемаме поръчки за района на гр. София. Храната приготвяме на същия ден, принудително я охлаждаме и нашите куриери я доставят охладена. За удобство, поръчки приемаме както онлайн, така и по телефон. Менютата публикуваме всяка седмица на сайта ни и разпространяваме сред клиентите.


Имаме сертификат за качество HАCСР, предстои ни сертифициране по ISO 9001 - 2000. От м. септември 2007 г. ОЗИ стартира система за самоконтрол по отношение на персонала, производствените помещения, съоръженията, материалите, състоянието на изходните суровини, документацията, хигиената и технологията на п

Прочети повече