Different Ladies

Стара Загора, ул. Васил Левски 43 А

www.different-ladies.com

Брой преглеждания на фирмата: 6480

Ние сме българска фирма производител на бутикови дамски дрехи. Портфолиото ни включва голямо разнообразие от рокли, поли, дамски панталони, туники, дамски блузи и комплекти. Нашата мисия е да предложим на всеки един от клиентите си индивидуален подход, поставяйки се изцяло в услуга на Вашите предпочитания. Целта ни е да Ви ... Виж повече

Описание

Ние сме българска фирма производител на бутикови дамски дрехи. Портфолиото ни включва голямо разнообразие от рокли, поли, дамски панталони, туники, дамски блузи и комплекти.

Нашата мисия е да предложим на всеки един от клиентите си индивидуален подход, поставяйки се изцяло в услуга на Вашите предпочитания. Целта ни е да Ви представяме нови модели всеки ден, за да задоволим и най-взискателните от Вас.

Моделите са идентични сами по себе си, изработени от висококачествени материи като 100 % памук, памук еластан, дантели, сатен, шифони и др. Екип от професионалисти отговаря за тяхното качествено изработване.

При нас имате възможност да поръчате дамски дрехи, различни от представените в магазина. Предлагаме Ви опция за промяна на материята или цвета на избрания от Вас модел, както и за изработка на модел по Ваши лични мерки.

Ние се целим да постигнем отлично обслужване, скандални цени и бързи доставки.