ДОМ УНИКАТ - Интериорен дизайн, Стара Загора

Стара Загора, бул. Руски 10

www.domunikat.com

Брой преглеждания на фирмата: 4699

Създадохме ДОМ УНИКАТ през 2005г., като преминахме през много етапи от развитието си. Днес смело и отговорно можем да заявим, че успяхме да изградим и запазим един квалифициаран и успешен екип от специалисти в областта на интериорните решения, които ще удовлетворят и най-изискания клиент, защото държим на индивидуалния подход към ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИНТЕРИОР > ДОМ УНИКАТ - Интериорен дизайн, Стара Загора

Описание

Създадохме ДОМ УНИКАТ през 2005г., като преминахме през много етапи от развитието си. Днес смело и отговорно можем да заявим, че успяхме да изградим и запазим един квалифициаран и успешен екип от специалисти в областта на интериорните решения, които ще удовлетворят и най-изискания клиент, защото държим на индивидуалния подход към всеки наш клиент, защото нашите клиенти – това сме ние.

Работим с водещи фирми в областта на интериора, утвърдени и доказани със своето качество и перфектен съвременен дизайн.

Имаме изключителни професионалисти, на място изработваме всякакъв вид пердета, завеси, драперии, шалтетата, покривки, калъфи, тишлайфери и др.

Снемането на размери е наше задължение и отговорност, както и монтажа на всички видове релси, корнизи и щори, а за да сте максимално сигурни наш дизайнер-консултант ще ви посети БЕЗПЛАТНО с всички мостри на място!!!

С нас ще спестите

Прочети повече