Дрийм 26 ЕООД - PVC и AL дограма, щори, врати, Варна

Варна, ул. Отец Паисий 41

www.dogramivarna.com

Брой преглеждания на фирмата: 5954

Фирмата се занимава с изработка , доставка и монтаж на PVC , AL дограма , AL фасади и стъклени витрини. Предлагаме различни модели и цветове от вътрешни и външни щори , комарници-различни видове , козирки , первази. Фирмата е вносител на външни блиндирани и вътрешни интериорни врати произведени в Китай. ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА > Дрийм 26 ЕООД - PVC и AL дограма, щори, врати, Варна

Описание

Фирмата се занимава с изработка , доставка и монтаж на PVC , AL дограма , AL фасади и стъклени витрини. Предлагаме различни модели и цветове от вътрешни и външни щори , комарници-различни видове , козирки , первази. Фирмата е вносител на външни блиндирани и вътрешни интериорни врати произведени в Китай.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Разполагаме с производствена база , модерни машини и качествен персонал с дългогодишен опит в сферата . В офисите на фирмата можете да получите информация за интересуващите ви продукти, както и да запазите, в удобно за вас време, час за снемане на точни размери за избрания от вас артикул от квалифицирано техническо лице , което с удоволствие ще отговори на вашите въпроси . Може да ви се изготви оферта по зададени от вас размери .

 

МОНТАЖ

Монтажът ще бъде извършен от монтажна бригада от млади и амбициозни хора и с качествени монтажни материали

Прочети повече