ДУНАВСКИ ДРАГАЖЕН ФЛОТ ВИДИН АД

гр. Видин, Южна промишлена зона

www.ddfvidin.com

Брой преглеждания на фирмата: 4615

Пристанище "ДДФ Бъдин" - Видин е създадено на 1 март 1963г. с Указ на Министерският съвет като държавно предприятие под наименованието "Дунавски Драгажен Флот" със седалище в гр.Русе и предмет на дейност - производство и добив на инертни материали от река Дунав. Днес в Дружеството работят 59 души. Пристанището е ... Виж повече
ДРУГИ > ДОБИВ НА ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ > ДУНАВСКИ ДРАГАЖЕН ФЛОТ ВИДИН АД

Описание

Пристанище  „ДДФ Бъдин” – Видин е създадено на 1 март 1963г. с Указ на Министерският съвет като държавно предприятие под  наименованието „Дунавски Драгажен Флот” със седалище в гр.Русе и предмет на дейност – производство и добив на инертни материали от река Дунав.

Днес в Дружеството работят 59 души. Пристанището е разположено на брега на река Дунав в Южната промишлена зона на град Видин и заема площ от 42 дка. „ДДФ Видин” АД притежава 140м укрепена кейова стена оборудвана с релсов подкранов път на който се намират два броя 20 т. портални крана. Фирмата притежава и трети мобилен тилови кран с мах. Подемност 63 тона. Откритите складови технологични площи са организирани по следният начин: обособените подкранови корабни места са съответно за инертни материали добити от река Дунав и специализирана площадка за генерални товари. 

Във фирмата успешно е внедрена и функционира Система за

Прочети повече