Едмина - Мебели, София

София , Искър, ул. Илия Бешков 1

www.edmina.com

Брой преглеждания на фирмата: 3704

Едмина е създадена през 1997 г. с предмет на дейност: производство на стандартни и бутикови мебели по индивидуални поръчки, съобразени с нестандартни архитектурни решения. Ние предлагаме цялостно обзавеждане за Вашия дом, офис, магазин или бизнес. Фирмата работи в тясна връзка с дизайнери и изпълнява поръчки в унисон с актуалните тенденции ...Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МЕБЕЛИ > Едмина - Мебели, София

Описание

Едмина е създадена през 1997 г. с предмет на дейност: производство на стандартни и бутикови мебели по индивидуални поръчки, съобразени с нестандартни архитектурни решения. Ние предлагаме цялостно обзавеждане за Вашия дом, офис, магазин или бизнес. Фирмата работи в тясна връзка с дизайнери и изпълнява поръчки в унисон с актуалните тенденции в дизайна, съчетани с авангардни мебели. Фирмата има дългогодишно сътрудничество с всички производители на МДФ, масив и ПДЧ, механизми, обкови и други, включително предлага отстъпка на повечето водещи марки бяла техника и матраци. Стремежът ни е да удовлетворим максимално желанията на своите клиенти.

Серия СТАНДАРТНИ мебели

Стандартни мебели и решения за вашия дом или бизнес. Кухни по поръчка с удобно и функционално разпределение, идейни предложения за обзавеждане на спални и всекидневни, практични решения за коридори и антрета.

Серия МОДЕРНИ мебели

Прочети повече