"ЕЙ ЕС ПИ" ЕООД | Oхранителна компания, София

гр. София кв. Павлово, ул. Пирин, №6

asp-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 1513

ASP e професионална охранителна фирма Лидер в предоставянето на Качествени охранителни услуги и решения за сигурност. ASP присъства над 25 години на българския пазар, първоначално под бранда "АСО-ПИРЕЛИ". Компанията е надежден и предпочитан партньор за своите клиенти, като им предоставя най-високо качество на услугата, професионални решения за сигурност и защита ... Виж повече
ДРУГИ > ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ > "ЕЙ ЕС ПИ" ЕООД | Oхранителна компания, София

Описание

ASP e професионална охранителна фирма Лидер в предоставянето на Качествени охранителни услуги и решения за сигурност. ASP присъства над 25 години на българския пазар, първоначално под бранда „АСО-ПИРЕЛИ“. Компанията е надежден и предпочитан партньор за своите клиенти, като им предоставя най-високо качество на услугата, професионални решения за сигурност и защита на техния успешен бизнес и лично имущество.

  • Кредо - „Живот без риск“
  • Мисия - Oсигуряване на  комплексни и качествени професионални решения в областта на сигурността и тяхното непрекъснато подобряване. 
  • Визия - Визията на ASP се основава на лоялност, коректност и точност във взаимоотношенията със своите клиенти, партньори и служители.

АКЦЕНТИ

  • Компанията предлага пълна гама охранителни
Прочети повече

Работно време

Понеделник: 08:30 - 17:30 

Вторник: 08:30 - 17:30 

Сряда: 08:30 - 17:30 

Четвъртък: 08:30 - 17:30 

Петък: 08:30 - 17:30 

Събота: Затворено

Неделя: Затворено