ЕЙ СИ ЕС ЕООД - Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, Благоевград

Благоевград, ул. Зелендолско шосе

www.acsbg.eu

Брой преглеждания на фирмата: 4247

"ЕЙ СИ ЕС" ЕООД е специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма, фасадни и покривни конструкции, еталбонд и зимни градини. Специалистите работещи във фирмата са преминали през специално фирмено обучение, непрекъснато търсят нови начини за подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги. Производството на ... Виж повече
СТРОИТЕЛСТВО > АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА > ЕЙ СИ ЕС ЕООД - Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, Благоевград

Описание

 “ЕЙ СИ ЕС” ЕООД  е специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма, фасадни и покривни конструкции, еталбонд и зимни градини.

Специалистите работещи във фирмата са  преминали през специално фирмено обучение, непрекъснато търсят нови начини за  подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги.
Производството на дограми  е организирано в  производствена база в гр. Благоевград с най-съвременни технологии производствени звена, с консултантски офис и собствен транспортен парк, позволяващ гъвкавост при изпълнение на поръчките и доставките в цяла България.

Трите самостоятелни производства - на алуминиеви дограми, PVC дограми и стъклопакети - се извършват на  специализирани линии, съоръжени

Прочети повече