"Екофрут" ООД | Транспорт и спедиция, Враца

гр. Враца, бул. Васил Кънчов

ekofrut.com

Брой преглеждания на фирмата: 5103

От 2000 година "Екофрут" ООД заема важно място в сферата на международния, вътреобщностния транспорт и спедиция. За това време ние успяхме да създадем и запазим висококачествено обслужване на доверените ни товари. Натрупахме богат опит, създадохме много контакти и спечелихме важни за нас бизнес-партньори. Превозът на цели товари и групажи е ... Виж повече
ТРАНСПОРТ > МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ > "Екофрут" ООД | Транспорт и спедиция, Враца

Описание

От 2000 година „Екофрут” ООД заема важно място в сферата на международния, вътреобщностния  транспорт и спедиция. За това време ние успяхме да създадем и запазим висококачествено обслужване на доверените ни товари. Натрупахме богат опит, създадохме много контакти и спечелихме важни за нас бизнес-партньори.

Превозът на цели товари и групажи е приоритет за нас и е основна част от нашия бизнес. Ние Ви обещаваме коректност, висок стандарт на услугите и бързо обслужване.
Благодарение на съвременния ни автопарк ние сме в състояние да изпълним вашите изисквания относно качеството на услугите. Освен модерните транспортни средства ние ви предлагаме и високо квалифициран екип от специалисти, които са изцяло на Ваше разположение.
Диспечерите ни са добре подготвени да се справят с всички възникнали въпроси около всеки товар, съобразявайки се на първо място с клиента и действащото законодателство.
Персоналът ни от професионални шофьори е добре

Прочети повече