Елка Стефанова - Парапсихология, София

София, ул. Козлудий 63Б

www.elkastefanova.com

Брой преглеждания на фирмата: 4153

Елка Стефанова е парапсихолог, магистър по психология и консултант; практикува ясновидство и ритуална неутрализация на магии. Изгражда енергийна защита. Издала е шест книги в момента подготвя седма в областта на своята дейност. Елка Стефанова работи чрез своите дарби за откриване и неутрализация на стрес, завист, злоба, родови проклятия, семейна и ... Виж повече
ДРУГИ > ЯСНОВИДСТВО > Елка Стефанова - Парапсихология, София

Описание

Елка Стефанова е парапсихолог, магистър по психология и консултант; практикува ясновидство и ритуална неутрализация на магии. Изгражда енергийна защита. Издала е шест книги в момента подготвя седма в областта на своята дейност.

Елка Стефанова работи чрез своите дарби за откриване и неутрализация на стрес, завист, злоба, родови проклятия, семейна и лична магия. Прилага древнотракийския методвосъколеене и е една от първите, която го популяризира в нашето съвремие.

Елка Стефанова обяснява че, восъкът е единствения материал, който бързо се разтопява и влиза в торсионните полета на човека като приема формата на поразените органи, обира стресовете, магиите, родовите проклятия, нарушената комуникация, побеждава пороци, развързва късмета и връща човека в неговата предопределена съдба.

Елка Стефанова е родена на границата на два зодиакални знака в годината на Кучето. Велико

Прочети повече