Ереа ООД - Кухни и кухненско обзавеждане, София

София, жк. Дървеница, бул. Андрей Ляпчев 12

www.erea.bg

Брой преглеждания на фирмата: 5482

Фирма ЕРЕА ООД е официален представител на най-големия европейски производител на кухни и кухненско обзавеждане ALNO AG. Кухните на ALNO ( АЛНО ) са се наложили на българския пазар с високо качествените си продукти изпълнени по критерий на всички европейски норми.За вашето удобство и комфорт в кухнята, ергономията и аксесоарите ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МЕБЕЛИ > Ереа ООД - Кухни и кухненско обзавеждане, София

Описание

Фирма ЕРЕА ООД е официален представител на най-големия европейски производител на кухни и кухненско обзавеждане ALNO AG. Кухните на ALNO ( АЛНО ) са се наложили на българския пазар с високо качествените си продукти изпълнени по критерий на всички европейски норми.За вашето удобство и комфорт в кухнята, ергономията и аксесоарите са нещо задължително. С детайлите си ALNO помага на всички хора да се чувстват удобно в своята кухня и да се наслаждават на всяка минута от ежедневието си.

Кухненските аксесоари на NABER ( НАБЕР ) са задължителен завършек за окомплектоването на всички продукти изброени до сега. 
Чрез съчетаване и на най-малките детайли от нашите проектанти на желаните от вас кухненски мебели, кухненско оборудване и аксесоари Ереа ООД ще превърне вашата идея в изпълнима, като ви отведе в света на кухните.


Капсули Nespresso
В една съвременн

Прочети повече