"Ескалибур" ЕООД | Производство на мебели, Шумен

гр. Шумен, Промишлена зона - Зиено

facebook.com/pg/mebeli.eskalibur.m

Брой преглеждания на фирмата: 4030

Фирма Ескалибур ЕООД е създадена преди повече от 20 години със собственик Тошко Тодоров. Изографисал е параклиса на Мадарския конник, реставрирал е Даскаловата къща и църква в Трявна. В началото се насочва към производство на мебели от масивна дървесина с дърворезба, а сега произвежда мебели от плоскости. Ескалибур е представител ...Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МЕБЕЛИ > "Ескалибур" ЕООД | Производство на мебели, Шумен

Описание

Фирма Ескалибур ЕООД е създадена преди повече от 20 години със собственик Тошко Тодоров. Изографисал е параклиса на Мадарския конник, реставрирал е Даскаловата къща и църква в Трявна. В началото се насочва към производство на мебели от масивна дървесина с дърворезба, а сега произвежда мебели от плоскости. 
Ескалибур е представител за региона на турския концерн "Кастамону", който има 16 предприятия в цял свят за производство на плоскости и ламинат. 

Фирмата притежава висококачествено оборудвани склад за материали и обков, склад за готова продукция и производствено хале за корпусна мебел. Те са разположени на площ от около 1.3 дка. В дружеството работят над 30 души. Разполага с магазин за мебели и мострена зала в Шумен,.

Ескалибур притежава сертификат според европейските изисквания, за търговия с мебелни материали - за производство на мебели.
Фирмата работи и по инд

Прочети повече