ЕТ "ЕЛКО - ГЕОРГИ АНГОВ" | Млечни изделия, Петрич

Петрич, ул. Дунав, №76

Брой преглеждания на фирмата: 1287

ЕТ Елко - Георги Ангов е със седалище в град Петрич и е специализиран магазин за търговия на дребно със сирене и разнообразие от винаги пресни и качествени млечни изделия. Магазинът се утвърждава като предпочитано място за всички клиенти, които ценят автентичния вкус на българското сирене и кисело мляко. Мандра ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ > ЕТ "ЕЛКО - ГЕОРГИ АНГОВ" | Млечни изделия, Петрич

Описание

ЕТ Елко – Георги Ангов е със седалище в град Петрич и е специализиран магазин за търговия на дребно със сирене и разнообразие от винаги пресни и качествени млечни изделия.

Магазинът се утвърждава като предпочитано място за всички клиенти, които ценят автентичния вкус на българското сирене и кисело мляко.

Мандра ЕТ Елко – Георги Ангов предлага разнообразие от млечни продукти от високомаслено планинско краве, овче и козе мляко от района на мандрата. Предлаганите продукти са както класически за българската трапеза, така и деликатесни сирена, кашкавали и пастети, които изненадват с комбинации от вкусове.

ЕТ Елко – Георги Ангов поддържа и собствен сладкарски цех в село Чучулига, който разполага с необходимото техническо оборудване за качествено производство на всякакви сладкарски изделия.

Сладкарският цех отговаря на всички европейски нормативни изисквания за б

Прочети повече