ЕТ Пламен Петков-Бултранс - Транспортни услуги, Стара Загора

Стара Загора, ул.Стоян Михайловски 4

Брой преглеждания на фирмата: 3639

От създаването си през 2000г. насам, фирма ЕТ ПЛАМЕН ПЕТКОВ - БУЛТРАНС предлага на своите клиенти удобно и комфортно пътуване. Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни екскурзии в страната и чужбина. Разполага с 14 автобуса, с от 5 (+1) до 55 (+1) места. Един радващ за нас статистически показател ...Виж повече
ТРАНСПОРТ > ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ > ЕТ Пламен Петков-Бултранс - Транспортни услуги, Стара Загора

Описание

От създаването си през 2000г. насам, фирмаЕТ ПЛАМЕН ПЕТКОВ - БУЛТРАНС предлага на своите клиенти удобно и комфортно пътуване.

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни екскурзии в страната и чужбина. Разполага с 14 автобуса, с от 5 (+1) до 55 (+1) места.
Един радващ за нас статистически показател е фактът, че голяма част от клиентите ни пътуват с фирмата поне за втори път, което очевидно означава, че са били доволни от получените от тях услуги първия път. Много от клиентите ни пътуват редовно, поне веднъж годишно, с фирмата ни, а над половината от клиентите, които пътуват за първи път с нас, ни търсят след препоръка от близки и приятели.

 

ЕТ Пламен Петков-Бултранс, извършва по договор за специализиран превоз с ВЪЗЛОЖИТЕЛ превоз на негови работници и служители от и до обект на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, определен със сключения между тях договор. Възложителят и Превозвачът уточняват и замерват предварително маршрута и граф

Прочети повече