ЕТ "Райко Недялков" | Проектантски услуги, Шумен

гр. Шумен, ул. Хан Кормисош, №6

Брой преглеждания на фирмата: 3498

ЕТ Райко Недялков има разширени познания и голям професионален опит в областта на мениджмънта и проектирането за широк спектър от проекти в строителството и инфраструктурата. Фирмата има дългогодишен опит в управлението на недвижими имоти, тяхното реконструиране и реновиране , а също така в ръководството на обекти и представителства зад граница ... Виж повече
УСЛУГИ > ПРОЕКТАНТСКИ УСЛУГИ > ЕТ "Райко Недялков" | Проектантски услуги, Шумен

Описание

ЕТ Райко Недялков има разширени познания и голям професионален опит в областта на мениджмънта и проектирането за широк спектър от проекти в строителството и инфраструктурата.

Фирмата има дългогодишен опит в управлението на недвижими имоти, тяхното реконструиране и реновиране , а също така в ръководството на обекти и представителства зад граница в т.ч. и като финансов и административен мениджър.
„Задачата ни е да предоставяме на клиента в рамките на неговото време и финансови възможности не това, което иска, а това, за което дори не е мечтал, че може да поиска.
И след като го получи, да разпознае в него желанието, което винаги е искал да има. ”

Предлагам aрхитектурно и комплексно проектиране на жилищни сгради, къщи, вили, пристройки и др. Преустройства, смяна на предназначението . Бързи срокове, гарантирано качество и безплатен авторски надзор на проектираните сгради.