ЕТ "Витоша-лифт 99" | Ремонт на асансьори и ескалатори, София

гр. София, жк. Лагера, бл.36, партер

asansiori-vitoshalift99.com

Брой преглеждания на фирмата: 3169

Фирма ЕТ "Витоша-лифт 99" е създадена след близо 10 годишен стаж и професионално усъвършенстване, с основната идея да се подобри качеството на работа и професионалния имидж сред клиентите. Екип от инженери и техници се грижи за поддръжката и ремонта на асансьорните уредби в офисите и търговските обекти на популярни фирми ... Виж повече
УСЛУГИ > РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ > ЕТ "Витоша-лифт 99" | Ремонт на асансьори и ескалатори, София

Описание

Фирма ЕТ ”Витоша-лифт 99” е създадена след близо 10 годишен стаж и професионално усъвършенстване, с основната идея да се подобри качеството на работа и професионалния имидж сред клиентите.

Екип от инженери и техници се грижи за поддръжката и ремонта на асансьорните уредби в офисите и търговските обекти на популярни фирми като „Солид 55”, „Паломита”ЕАД, Х-л „Жасмин”, БЦ „Престиж”, „Офис Експрес”, ДНСК, „Евромаркет”, „Търговска лига” ООД, ресторант-пицария „Джепето” и десетки други.

Работим качествено, с висок професионализъм и коректност. Доказателство за това е постоянно увеличаващият се брой на нашите клиенти.

Поддържаме асансьори от всички български производители и имаме организирана мрежа за доставка и ремонт на резервни части.