"ЕВРОСТИЛ ГРУП" | Дограма, стъклопакети, щори

Карлово, ул. "Ген.Заимов" №6

www.dogrami.net

Брой преглеждания на фирмата: 2923

Заложили сме на предлагането на голям асортимент, за да можем да задоволим изцяло търсенето на всички наши клиенти, като се стремим съотношението продукт- цена да е максимално оптимизирано. Всички наши продукти могат да се закупят и на изплащане при изгодни условия. Прозорците и вратите от 4 и 6 камерни български ...Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИЕВА И PVC ДОГРАМА > "ЕВРОСТИЛ ГРУП" | Дограма, стъклопакети, щори

Описание

Заложили сме на предлагането на голям асортимент, за да можем да задоволим изцяло търсенето на всички наши клиенти, като се стремим съотношението продукт- цена да е максимално оптимизирано. Всички наши продукти могат да се закупят и на изплащане при изгодни условия.

Прозорците и вратите от 4 и 6 камерни български профили “KMG”, както и тези от сериите “375 ПОНИ” и “530 ЕСКИМОС” са собствено производство и това е една от причините за винаги актуалните ни ценови предложения. Изработват се от добре обучен персонал с дългогодишен опит.

Предлагаме всички видове вътрешни щори с изключително богата цветова палитра на текстилните материи, както и външни щори.

ЕВРОСТИЛ ГРУП – Карлово е партньор на водещи производители на дограма и щори в България и поради този факт, можем да предложим на своите клиенти неограничен избор от продукти.

 

Евростил Груп ЕООД

адрес офис Прочети повече

Работно време

Понеделник – Петък
9:00 – 13:00ч.
14:00 – 18:00ч.
Събота:
9:00 – 13:00ч.