EXTRAVAGANCE design - Интериорен дизайн, Бургас

гр.Бургас, ж.к.Лазур, бл.163 || гр.София, бул.България, №106, сграда А3

www.extravagancedesign.com

Брой преглеждания на фирмата: 3706

EXTRAVAGANCE design е студио за интериорен дизайн, специализирано в проектирането на вътрешно обзавеждане на къщи, апартаменти, офиси и обществени обекти от всякакъв тип. Занимаваме се професионално с цялостно управление и реализация на интериорни проекти, дизайн на мебели и планиране на пространствено оформление. Студиото е основано през 2009 г. и се ...Виж повече
УСЛУГИ > ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН > EXTRAVAGANCE design - Интериорен дизайн, Бургас

Описание

EXTRAVAGANCE design е студио за интериорен дизайн, специализирано в проектирането на вътрешно обзавеждане на къщи, апартаменти, офиси и обществени обекти от всякакъв тип. Занимаваме се професионално с цялостно управление и реализация на интериорни проекти, дизайн на мебели и планиране на пространствено оформление.

Студиото е основано през 2009 г. и се нарежда сред най-динамично развиващите се български компании за интериорен дизайн. Посоката на работата ни е свързана с пресъздаване на бутиков интериор, практични дизайнерски решения и иновативни концепции.

На база професионалния ни опит успяхме да изградим стабилна партньорска мрежа, чрез която гарантираме успешното изпълнение на всеки проект – от представянето на интериорната визуализация до нейното реализиране на практика.

Доверете ни се и Ви гарантираме, че почеркът на EXTRAVAGANCE design ще Ви даде точно това, което търсите до последния детайл.

интериорен дизайн окачени тавани преградни стени интериорен дизайн Бургас дизайн на мебели планиране на пространствено оформление къртене шпакловка EXTRAVAGANCE design изработка проекти Бургас обзавеждане на апартаменти Бургас обзавеждане на къщи Бургас обзавеждане на обществени пространства Бургас изнасяне и изхвърляне на строителни отпадъци цялостен ремонт на баня Бургас ремонт и хидроизолация на покриви Бургас монтаж на настилки и стенни облицовки монтаж на осветителни тела изграждане на електро и ВиК инсталации шлайфане грундиране и боядисване растерни тавани лепене на фаянс лепене на теракот лепене на гранитогрес и камък Предварителен оглед и анализ на обекта детайлна визуализация на интериорната концепция функционално зониране изготвяне на подробен план за ремонтните дейности техническа документация остойностяване на проекта количествени сметки