Финансова къща Кристи ЕООД, Пловдив

Пловдив, ул. Победа 21

www.finansi-kristi.com

Брой преглеждания на фирмата: 3684

Финансова къща Кристи ЕООД предлага достъпен лизинг за всички видове активи: недвижими имоти, леки автомобили-нови и втора употреба, оборудване и др. Извършваме покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги, и поемане на риска от събирането на тези вземания (Факторинг). Работим с гъвкави схеми за усвояване ...Виж повече
УСЛУГИ > ФИНАНСИ > Финансова къща Кристи ЕООД, Пловдив

Описание

Финансова къща Кристи ЕООД предлага достъпен лизинг за всички видове активи: недвижими имоти, леки автомобили-нови и втора употреба, оборудване и др. Извършваме покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или предоставяне на услуги, и поемане на риска от събирането на тези вземания (Факторинг). Работим с гъвкави схеми за усвояване и погасяване на задълженията. Широка гама на възможните обезпечения по ползваните заеми - ипотека, залог върху активи, земеделска земя и др. 
Гарантираме сигурност за финансите на нашите клиенти и спазване на коректност в сделките. Конфиденциалността е задължителен принцип в работата ни както с юридическите, така и с физическите лица и с всички партньори на фирмата.
Разполагаме с екип от професионалисти, който работи дискретно и лоялно с нашите клиенти, отчитайки техните интереси.

В условията на бързо променящата се икономическа обстановка и непрекъснато изменящи се условия за финансиране от

Прочети повече