"ФРИА" ЕООД | Биокамини, София

гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 601

biokamini.eu

Брой преглеждания на фирмата: 1436

Биокамини ФРИА е основана през 2008 г. За тези години ние успяхме да се наложим като една от малкото фирми, чиито продукти са съчетание от функционалност, икономичност и гъвкавост. Нашата цел е да представим на българския пазар биокамините - модерен и бързо навлизащ в Европа и света продукт. Векове наред ... Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > КАМИНИ > "ФРИА" ЕООД | Биокамини, София

Описание

Биокамини ФРИА е основана през 2008 г. За тези години ние успяхме да се наложим като една от малкото фирми, чиито продукти са съчетание от функционалност, икономичност и гъвкавост. Нашата цел е да представим на българския пазар биокамините – модерен и бързо навлизащ в Европа и света продукт.

Векове наред огнището е символ на дома, уюта и топлината. Като модерна негова интерпретация камината може да се възприеме за сърцето на всеки дом. Различните разновидности, стилове и модификации, през които тя преминава не променят значението и функциите й. Тя е онзи специфичен елемент, който създава неповторима атмосфера. В съвременния свят към камината се отправят все по-комплексни изисквания. Тя трябва да бъде с модерен дизайн, отговарящ на вътрешния интериор на дома. Да бъде може би допълнително отопление. Да запазва прекия визуален контакт с огъня, но същевременно да използва икономични и екологични източници за топлина.

Работно време

Понеделник: 10:00 – 19:00

Вторник: 10:00 – 19:00

Сряда: 10:00 – 19:00

Четвъртък: 10:00 – 19:00

Петък: 10:00 – 19:00

Събота: 10:00 – 18:00

Неделя:  Почивен ден