Гранд Хотел Шумен

Шумен, ул. Оборище 1

www.hotel-shumen.com

Брой преглеждания на фирмата: 3752

Гранд хотел "Шумен" е най-големият в областта и е приютявал под своя покрив короновани и държавни глави, десетки хиляди туристи и делови пътници от България и от целия свят. Хотелът разполага с единични и двойни стаи, и апартаменти, от които се открива величествена гледка към шуменското плато, където гордо се ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Гранд Хотел Шумен

Описание

Гранд хотел "Шумен" е най-големият в областта и е приютявал под своя покрив короновани и държавни глави, десетки хиляди туристи и делови пътници от България и от целия свят.

     Хотелът разполага с единични и двойни стаи, и апартаменти, от които се открива величествена гледка към шуменското плато, където гордо се извисяват реставрираната крепост и монументът "Създатели на българската държава".

     Панорамният ресторант и механа "Шумен" предлагат отлична и разнообразна кухня, а Виенската сладкарница е приятно място за срещи на кафе, уникални сладкиши и екзотични коктейли. Заведенията на комплекса са с тераси и възможност за настаняване на пушачи.

     Закрит плувен басейн, сауна, фруктиери с плодове, безжичен интернет - безплатна възможност за пълен релакс и връзка с глобалния свят.

    &nbs

Прочети повече