ЯВОР 2012 ЕООД - Изработка на мебели, Харманли

Харманли, ул. Илинден 17А

www.iavor2012.com

Брой преглеждания на фирмата: 4543

ЯВОР 2012 ЕООД се занимава от 20 години в сферата на мебелното производство и обработката на дървени материали, като предлага на своите клиенти високо качество и коректност. Разполага с широка гама от дърводелски услуги и изработка на мебели. С натрупания си опит в областта, ще Ви подпомогне при избора на ...Виж повече
УСЛУГИ > ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ > ЯВОР 2012 ЕООД - Изработка на мебели, Харманли

Описание

ЯВОР 2012 ЕООД се занимава от 20 години в сферата на мебелното производство и обработката на дървени материали, като предлага на своите клиенти високо качество и коректност. Разполага с широка гама от дърводелски услуги и изработка на мебели. С натрупания си опит в областта, ще Ви подпомогне при избора на материал, цветове, форма, стил и каквито и да били затруднения от Ваша страна относно изработката. Има изработени продукти в цялата страна. Предлага изработка, доставка и монтаж на изделията. 
Предлаганите услуги се отнасят за изработката на кухни, спални, гардероби, маси, скринове, мебелни и интериорни врати, парапети, навеси, беседки, подиуми, стъпала, обличане на бетонови колони и всичко по изискване и въображение на клиента. 
Материалите, които използва, са: бор, смърч, ПДЧ, MDF, OSB. Производството е за територията на страната, като производствената работилница се намира в град  Харманли.