"Престиж" | Недвижими имоти, София

с. Панчарево, ул. Самоковско шосе, №176

imotiprestij.bg

Брой преглеждания на фирмата: 2978

Фирма Имоти Престиж се занимава с инвестиране, проучване, проектиране, изпълнение и продажба на апартаменти в София. Дружеството изпълнява и всички видове строително-монтажни работи: фасадни топлоизолации, гипсокартон и гипсови шпакловки, минерални мазилки, ВиК и ел.инсталации. Чрез реализацията на построеното, дружеството осъществява затворен цикъл от дейности. Имоти Престиж прави за Вас модерни ... Виж повече
УСЛУГИ > НЕДВИЖИМИ ИМОТИ > "Престиж" | Недвижими имоти, София

Описание

Фирма Имоти Престиж се занимава с инвестиране, проучване, проектиране, изпълнение и продажба на апартаменти в София. Дружеството изпълнява и всички видове строително-монтажни работи: фасадни топлоизолации, гипсокартон и гипсови шпакловки, минерални мазилки, ВиК и ел.инсталации. Чрез реализацията на построеното, дружеството осъществява затворен цикъл от дейности.


Имоти Престиж прави за Вас  модерни и функционални, комфортни и висококачествени жилища, магазини, ателиета и офиси. Използваме само материали с доказани марки с високо качество и съвременно технологично оборудване. Работим с кадри, които са професионалисти в бранша. Разработваме проектите с голяма прецизност, оригиналност и естетика, като се съобразяваме и с желанията и изискванията на нашите клиенти. Индивидуалността е отличителна черта на построените от нас недвижими имоти.
Според нас използването на най-съвременни технологии и материали е важна предпоставка за качествено изпъл

Прочети повече

Работно време

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 

Събота - Неделя: Затворено